Wow Skull Shoots

Halloween en El Dia de Muertos (Day of the Dead) komen eraan en dat doet denken aan coole en knappe skull shoots! Samen met Kostuum & Karamel, dat kwalitatieve verkleedkostuums verhuurt, en hair & make-up artieste Joke Berton haal ik alles uit de kast om jou een unieke fotoshoot te laten beleven, met wow-beelden tot resultaat.

skull styled shoot halloween baroque

Data & locatie?

Zaterdag 28 oktober en dinsdag 31 oktober 2017, bij Kostuum & Karamel in Mechelen.

Wat omvat het pakket?

Deze shoots zijn individuele fotosessies, maar ze staan voor alle duidelijkheid open voor zowel mannen als vrouwen. Jij kiest op voorhand jouw outfit (en eventuele extra accessoires zoals een choker, een buishoed…) uit het ruime aanbod van Kostuum & Karamel. Wij personaliseren jouw shoot op basis van deze keuze. De dag zelf krijg je een koninklijke behandeling van twee uur. Eerst tovert Joke een skull make-up op jouw gelaat (al dan niet een sugar skull, naargelang jouw keuze) en verzorgt ze jouw hairstyling. Vervolgens is er de fotosessie, die doorgaat op de bovenverdieping van de winkel -in alle privacy-. Ik begeleid je doorheen de gehele shoot. Modelervaring is dus niet nodig! Bij dit alles voorzien we iets sugar sweet en een drankje.

skull styled shoot halloween

Na afloop ontvang je twee unieke, knap afgewerkte digitale beelden: 1 close-up en 1 ruimer beeld, waarop jouw kostuum en het decor dus mooi zullen staan te pronken.

Wat is de kostprijs van dit pakket?

De prijs bedraagt 235 euro, exclusief de huur van jouw kostuum. Reken gemiddeld op een 40-tal euro extra hiervoor. Na de shoot kan je bovendien stijlvol Halloween vieren in jouw gehuurd kostuum.

We gaven alvast het goede voorbeeld door een ‘Marie-Antoinette-Plays-Dead’ make-over uit te werken, met een jurk uit de Markies & Markiezin collectie van Kostuum & Karamel.

Laat dit jou watertanden naar een eigen shoot? Boek dan snel want de plaatsen zijn strikt beperkt.

Info & boeking?

Leg je boeking meteen vast via kostuumenkaramel@gmail.com, bel hen via 015/20.80.28 of loop even langs in de winkel (di-za van 10-18u)!

PS: Wil je een knappe gestylede fotosessie samen met jouw vriend(in), of van jouw oogappel(s)? Dit valt niet onder het hierboven omschreven pakket, maar ik bezorg je daarvoor uiteraard met plezier een offerte op maat. Stuur me een mailtje via info@elvirevanooteghem.be met daarin de omschrijving van jouw droombeeld en ik laat je weten hoe we dat kunnen realiseren!