Proudly presenting: Love Tales by Elvire

Maar Elvire, wat doe je nu het allerliefst? Stevige vraag, maar het antwoord is eigenlijk makkelijk te geven voor mij. Het liefst vertel ik verhalen via mijn fotografie. 

Verhalen kunnen verstopt zitten in de blik van de geportretteerde. Verhalen kan je lezen in details zoals de houding van een hand. Verhalen kan ik vertellen door slim kleuren te kiezen in mijn beelden, door positionering, door een fractie van een seconde eerder of later af te drukken… Verhaaltjes kunnen feeëriek zijn of net heel uitgepuurd. Verhalen vertel ik zowel via artistiek vrij werk als in mijn commerciële opdrachten. Voor ondernemers of gezinnen. 

Als trouwfotograaf vertel ik via beelden unieke fotografische liefdesverhalen. Al geruime tijd maak ik mooie trouwreportages en love shoots voor geliefden and I love it! 

Mijn trouwfotografie en love shoots bundel ik vanaf nu op een nieuwe, aparte site en onder een eigen merknaam: Love Tales by Elvire. 

trouwfotograaf vintage trouwreportage trouwfotos

Deze webstek blijft mijn thuisbasis voor al mijn ander artistiek en commercieel fotowerk. Mag ik je van harte uitnodigen eens rond te surfen op www.lovetales.be? Je vindt Love Tales by Elvire ook op Facebook en/of Instagram terug.

trouwfotograaf bohemian

Hartelijke groet, Elvire – info@elvirevanooteghem.be