Bijzondere foto’s van bijzondere feestdecors

Zoals in de sprookjes, begint ook dit verhaal met de woorden: op een dag…

Op een dag ontving ik een mailtje van Anderdaags.be – Le Palais des Autres Jours, die voor heel bijzondere feestdecors zorgt. “Heb je zin in een opdracht waarbij de bedoeling van de fotoshoot is tot foto’s te komen waarin een soort imaginaire wereld wordt geschapen. (…) Het mag (moet) artistiek verfijnd ogen en ik denk dat dit heel goed past bij jouw aanpak.”

Geen standaard productfoto’s dus, maar de beleving uitvergroot en op foto gevangen. De brainstormsessie rond het concrete verloop van de fotoshoot was geweldig (veel oh ja’s!, goed idee’s en tof! langs beide kanten) en bracht ons onder meer bij een “lounge corner” midden in de natuur.

Dit is een productfoto van 1 van de sfeerlampen waarmee Anderdaags.be letterlijk sfeer schept op feesten en events.

productfoto

Dit is het totaalplaatje. Een cultureel-festival-sfeertje met heren die zichtbaar aan het genieten zijn. En een muzikante erbij. Trouwens, die styling, daar maken we nog iets extra speciaals van, we stoppen haar in een coole papieren jurk!

commercial photography

(Klik op de foto door voor een grotere weergave.)

De jurk werd ter plekke gemaakt door Tine De Groote. (Note: Some vintage magazines got harmed during the making of this dress.) Johanna Cool nam de make-up en het haar voor haar rekening. En de modellen waren gewoon hun eigen geweldige zelve!

Hierbij nog enkele extra beelden, gemaakt tussen de ‘echte’ opnames door.

anderdaags-by-elvirephotography-3 anderdaags-by-elvirephotography-4 anderdaags-by-elvirephotography-5

Of wacht eens even… De jurk op die laatste foto is toch niet te zien? Klopt! Er werd die dag nog een compleet ander beeld gecreëerd, met een van de andere aparte decoratiestukken van Anderdaags / Le Palais des Autres Jours. Maar voor dit beeld hou ik jullie nog even in spanning! (Wie zoekt op de site van Anderdaags, die vindt? Wie weet…)